Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Θα κάνει “κολοτούμπα” και ο Καραμανλής;


Νεοδημοκράτες αναρωτιούνται:

“Από την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα του νέου πρωθυπουργού, αρκετοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν προς την πλευρά του Καραμανλή και αναρωτήθηκαν τι θα πράξει την ώρα της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Θυμήθηκαν ότι ο Καραμανλής ήταν εκείνος που το 2004 έλεγε ότι «θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι έπαιξαν τα χρήματα του ελληνικού λαού στη φούσκα της Σοφοκλέους». 
Ο Καραμανλής ήταν εκείνος που...
...απεκάλυπτε τα swaps των κυβερνήσεων Σημίτη και τις προεισπράξεις μελλοντικών εσόδων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο Καραμανλής ήταν εκείνος που υποσχόταν ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τα πλαστά στοιχεία του Ελλείμματος και του Χρέους που δόθηκαν από την τελευταία κυβέρνηση Σημίτη. Κι ο Παπαδήμος ήταν επίσης ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας όταν συνέβαιναν όλα αυτά! Επομένως, ηθικά τουλάχιστον, ο Καραμανλής είναι αυτός που σήμερα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα.”

Αυτά αναρωτιούνται οι νεοδημοκράτες, όμως ξεχνούν κάτι ΒΑΣΙΚΟ.

Οι ηγέτες της παράταξής τους, με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά, είναι πλέον συνώνυμοι της...αναίρεσης (άλλοι το λένε “κολοτούμπα”, άλλοι “Λούα-Λούα” κλπ). 

Θα τους φανεί παράξενο αν κάει το ίδιο και ο Καραμανλής και “ξεχάσει” όσα έλεγε;

Στο κάτω-κάτω όλοι ίδιοι δείχνουν, πλέον.
Και το ΠΑΣΟΚ όταν ιδρύθηκε, σαν “Σοασιαλιστικό” κόμμα ξεκίνησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου