Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η πιό πιθανή ημερομηνία διαξαγωγής του Δημοψηφίσματος

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος του Σεπτεμβρίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.


Με δεδομένο ότι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011, το ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει τη διοργάνωση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος με θέμα “το Πρόγραμμα Επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος”, η πιό πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος είναι η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011.

Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου θα έχουν διαμορφωθεί συνθήκες ευνοικής αξιολόγησης των δεδομένων που θα έχουν προκύψει σε σχέση με την οικονομική κρίση της χώρας, ώστε να μπορεί να γίνει μια θετική αυτοκριτική (αφ ενός) αλλά και να μπορούν να δοθούν πειστικά επιχειρήματα ότι η Κυβέρνηση αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Μετά τις 3 Σεπτεμβρίου θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο 20 ημερών, ώστε να περάσει αυτό το “θετικό μήνυμα” προς την Κοινωνία και να εισπραχθεί με ένα ανάλογο αποτέλεσμα στο Δημοψήφισμα.

Κάποιες εισηγήσεις που γίνονται για διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος στις 2 Οκτωβρίου δεν βρίσκουν κατάλληλο έδαφος καθώς μια τέτοια ημερομηνία θα είναι αναντίστοιχη με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος τον Σεπτέμβριο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Katestimeno
Όλα αυτά βεβαίως, λογαριάζοντας (στο ΠΑΣΟΚ)...με τον ξενοδόχο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου