Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Δεν είναι ντροπή κύριε Παπαδήμο;



Δεν είναι αυτό ντροπή κύριε Παπαδήμο;
Και γράφουμε μόνο για τον νέο πρωθυπουργό, διότι από ντροπή φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν οι συγκυβερνώντας πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ (και το απέδειξαν όλες αυτές τις ημέρες).
Ο κ. Παπαδήμος όμως, με το καλημέρα δείχνει...
...να είναι ένας άβουλος πρωθυπουργός και ήδη χαρακτηρίζεται ως "αχυράνθρωπος" από πολλούς.
Δεν είναι ντροπή να εξαγγέλλεις ότι θα ηγηθείς ενός ευέλικτου ολιγομελούς κυβερνητικού σχήματος (όπως αρμόζουν οι περιστάσεις και η κατάσταση της χώρας) και όχι μόνο να μη γίνεται αυτό, αλλά η κυβέρνηση Παπαδήμου να είναι πολυπληθέστερη από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου !!!!!!!!

Το προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο αριθμούσε 41 άτομα και το σημερινό 48, που μαζί με τον Παπαδήμο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που θα οριστεί, ο συνολικός αριθμός των κυβερνητικών στελεχών θα ανέλθει σε 50 !!!!!!!!!!
Προφανώς νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν...

Αναρωτιόμαστε αν δεν ήταν στις προθέσεις του νέου πρωθυπουργού να σχηματίσει ένα "ευέλικτο ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα", πόσα θα ήταν τα άτομα της νέας κυβέρνησης;
Και μη βρεθεί να πει κάποιος ότι... "πιέστηκε", διότι αν άρχισε από τώρα να "πιέζεται", να ενδίδει και να υποχωρεί, τότε ποιός ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια μ΄ αυτή την κυβέρνηση "έκτρωμα".

Και να είναι σίγουρος ότι, αν συνεχίσει να παρέχει τέτοιες υποχωρήσεις και να λειτουργεί με τέτοια ενδοτικότητα, η φράση "κυβέρνηση Παπαδήμου" κινδυνεύει να  μείνει στην ιστορία με εντελώς απαξιωτικό όνομα και μόνον ως κακό παράδειγμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου