Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Νέο βασιλικό πονοκέφαλο προκαλεί ο Χάρι


Νέους πονοκεφάλους φαίνεται ότι βάζει ο πρίγκιπας Χάρι στο παλάτι του Μπακιγχαμ και στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας (την οικογένειά του δηλαδή), καθώς εθεάθη να “ερωτοτροπεί” με σερβιτόρα στο ξενοδοχείο Andaz του Λονδίνου (5-άστερο, γνωστής αλυσίδας, στο σταθμό του Λίβερπουλ).
Η νεαρή κοπέλα με την οποία “συνελήφθη” ο Χάρι εργάζεται στο ξενοδοχείο αυτό και σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυο τους είχαν κάτι παραπάνω από τρυφεράδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες...
...οι άνθρωποι του παλατιού έψαξαν αμέσως να βρουν από που κρατά η σκούφια της κοπέλας και τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για ένα “άτακτο” κορίτσι (όπως οι περισσότερες εγγλέζες της ηλικίας της) που έχει πατήσει λίγο παραπάνω το “γκάζι” δημοσιεύοντας «ποικίλες» φωτογραφίες της στο διαδίκτυο...
Ο...Χάρης της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται πως τους έχει “ψιλογραμμένους” στα παλαιώτερα των υποδημάτων του (τίτλους, πρωτόκολλα κ.α.) καθώς δεν έχει διστάσει να συνάψει σχέση κατά το παρελθόν με...ξαδέλφη του, ούτε και είχε εμπόδιο να βγαίνει με κοπέλλες που όχι απλώς δεν είναι της “σειράς” του αλλά συχνά κινούνται σε μονοπάτια της οδού.. εξ΄όλης και προ όλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου