Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Σε τοπικό πολιτικό πανηγυράκι εξελίσσεται η κουμπαριά με τον Αντώνη Σαμαρά


Σε προσωπική κομματική φιέστα επιχειρεί να μετατρέψει τη βάπτιση του γιού του ο πρώην δήμαρχος Ανατολής Γιάννης Εμμανουηλίδης, που θα έχει για νουνό τον Αντώνη Σαμαρά. Βουίζει ο τόπος στα Γιάννενα ότι η βάπτιση που θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή και η κουμπαριά με Πρόεδρο της ΝΔ εξελίσεται σε πολιτικό τοπικό πανηγυράκι.
Κι αυτό επειδή ο Γιάννης Εμμανουηλίδης θέλει να γίνει βουλευτής της ΝΔ και μετατρέπει τη βάπτιση σε προσωπική προεκλογική του φιέστα.
Κάλεσε μάλιστα με πρόσκληση όλο το χωριό και κόσμο από τα χωριά της ευρύτερης περιοχής, ΜΟΝΟ όμως ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ. Τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται ο τόπος...
Ελλάς το μεγαλείο σου” σχολιάζουν ιστοσελίδες που κάνουν εκτενή αναφορά στο...πανηγυράκι, στο οποίο θα πάρει μέρος και ο Αντώνης Σαμαράς, επιβραβεύοντας με την παρουσία του (κακά τα ψέματα) τις πρακτικές του...κουμπάρου του.
Αλήθεια, τέτοιο είναι το ύφος και το πολιτικό επίπεδο που θέλει να έχουν οι υποψήφιοι των συνδυασμών του;

Για το θέμα είχαμε γράψει και σχόλιο το οποίο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://katestimeno.blogspot.com/2011/08/blog-post_285.html?showComment=1313514481641#c7116780143228937300

Για άλλα σχόλια μπορείτε να διαβάσετε στους συνδέσμους
και σε πολλά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου