Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σήμερα στη Βοιωτία ο Γιάννης Δημαράς


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΛIΒΑΔEΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Μια ακόμη εξόρμηση στην επαρχία πραγματοποιεί ο Γιάννης Δημαρά, με στόχο την επικοινωνία του με τον κόσμο και τους φορείς της περιφέριεας, μέσα από τον διάλογο και την προβολή των θέσεων του κινήματος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών.
Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο νομό Βοιωτίας, ο Πρόεδρος Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κινήματος Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. 

Η περιοδεία περιλαμβάνει και συνέντευξη τύπου στις 18:00 στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς. Στη συνεχεία ο Γιάννης Δημαράς και το κλιμάκιο του κινήματος θα συναντήσουν φίλους και μέλη του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης για επικοινωνία με τον κόσμο.
Ενδέχεται επίσης να προταθεί και επίσκεψη στον Δήμο Αλιάρτου όπου τις ημέρες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη οι ιδιαίτερα επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις “Θέσπια 2011”.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Πρόσφατα, ο Γιάννης Δημαράς και στελέχη του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών πραγματοποίησαν περιοδεία στις Σέρρες που κατά εκτιμήσεις ήταν πετυχημένη.
Στις Σέρρες αρκετά είναι τα πρόσωπα που στελεχώνουν το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και μεταξύ αυτών είναι ο σερραίος ιστορικός Απόστολος Μπόκας και οι Αριστείδης Γκαϊδατζής, Κώστας Ριζούδης, Αντώνης Κωνσταντίνου κ.α. που αναμένεται να συμπεριληφθούν και στο τοπικό ψηφοδέλτιο του κινήματος σε περίπτωση εκλογών.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Ο Γιάννης Δημαράς και στελέχη του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών πραγματοποίησαν πρόσφατα περιοδεία και στην Πάτρα και από εκεί Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε τη γνωστή ιδιαίτερα καυστική δήλωσή του, να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό «κυβερνήτη μιας ολιγαρχίας, που φέρεται αντιδημοκρατικά τόσο στον ελληνικό λαό, όσο και στο Κοινοβούλιο».

Και στην επίσκεψη της Πάτρας ήταν μαζί ο Γιάννης Οικονόμου.
Εκτός από τη συνέντευξη όπου έγινε και η δήλωση που προαναφεραμε, το κλιμάκιο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών πήγε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, όπου ενημερώθηκαν από τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μαλμούτα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης, οι Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου, μετέβησαν στο δημαρχιακό μέγαρο Πάτρας και είχαν ευρεία συζήτηση με τον Δήμαρχο Πάτρας κ. Ιωάννη Δημαρά, για τα προβλήματα του Δήμου και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την αυξημένη ανεργία και τη δραματική αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών που στεγάζονται παράνομα σε απομακρυσμένες περιοχές του λιμανιού.
Αντίστοιχες επισκέψεις-περιοδείες θα πραγματοποιηθούν σύντομα και σε άλλες περιοχές της χώρας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου