Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί υποψήφιο βουλευτή στη Ζάκυνθο (μάλλον κάποιοι σχολίασαν με τον τρόπο αυτό την υποψηφιότητα της Ρ. Κράτσα)

Κάποιοι κάνουν πλάκα με την κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο. Έβαλαν μικρή αγγελία σε εφημερίδα μέσω της οποίας ζητείται...υποψήφιος βουλευτής !!!
Το "θέμα" δημοσιεύθηκε σήμερα σε κάποιες ιστοσελίδες.
Γιά όσους όμως μπορούν να παρατηρήσουν προσεκτικά τις ...λεπτομέρειες (όπως εμείς...), η αγγελία δεν είναι τωρινή (τα δημοσιεύματα που διαβάσαμε δεν γράφουν την ημερομηνία της αγγελίας).


Τι εννοούμε:
Η αγγελία παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους για πληροφορίες στον κ. Λευτέρη, Ρηγίλλης.
Προφανώς εννοεί τον τέως Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, την εποχή που τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ήταν ακόμη στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης (τώρα είναι στη Συγγρού).


Η αγγελία "φωτογραφίζει" προφανώς την ευρωβουλευτή της ΝΔ κα Ρόδη Κράτσα, που στις τελευταίες εθνικές εκλογές είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ζακύνθου και κάποιοι είχαν αντιδράσει με αυτό. Εξ ου και τα όσα αναφέρει η αγγελία, όπως "ζητείται βουλευτής της ΝΔ στη Ζάκυνθο", ότι "ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να είναι κάτοικος του νησιού", ότι "η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη" ότι "θα  προτιμηθούν κάτοικοι του εξωτερικού που δεν έχουν άμεση γνώση των πολιτικών καταστάσεων στη Ζάκυνθο" ... (η Ρ. Κράτσα ήταν και τότε κάτοικος Βρυξελλών).


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις εκλογές "πάτωσαν" ΝΔ και Κράτσα. Ίσως αυτό να έκανε κάποιους να αισθανθούν δικαιωμένοι (και τους συντάκτες της αγγελίας ενδεχομένως).


Τώρα το γιατί ήλθε στο φως η αγγελία αυτή, μετά από τόσο καιρό, δεν το ξέρουμε.
Τυχαίο ?


Ή μήπως η Κράτσα εξακολουθέι να είναι στόχος εσωκομματικών αντιπάλων της και "ετοιμάζονται" για ένα νέο γύρο, επειδή έχουν κάποιες πληροφορίες ?


Μήπως η Ρόδη Κράτσα θα είναι και πάλι υποψήφια βουλευτής στη Ζάκυνθος και στις εκλογές που έρχονται?
Μήπως ...?


Η αρχική δημοσίευση του θέματος με την "αγγελία"
έγινε στο blog athenapost.blogspot.com και μπορείτε
να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο
http://athenapost.blogspot.com/2011/05/blog-post_7245.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου