Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Διαρροές για..."αρραβώνα" Κουβέλη- Δημαρά

Το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες της anatropi2020, η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και το 'Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, σε μία προσπάθεια,αφενός να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή (κάτι που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ουδόλως είναι διασφαλισμένο ...κατά μόνας) και αφετέρου να πλαγιοκοπήσουν την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ.
Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι πως γι αυτό τον "αρραβώνα" ενδιαφέρονται σφόδρα και προσωπικότητες εκτός πολιτικής και ιδιαίτερα από το φάσμα των media και των επιχειρήσεων, κάποιες από τις οποίες, μάλιστα, διατηρούν επί χρόνια σχέσεις με τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του!

Οι πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, τον γενικό διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Star Σταμάτη Μαλέλη να επικοινωνεί με τον κ. Κουβέλη και να του εκφράζει τη συμπαράστασή του στην προσπάθειά του, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή θα λάβει και δημόσια χαρακτηριστικά.

Ο επιτυχημένος διευθυντής του Star ( και επί πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος στο Mega και τον Alpha) είναι γνωστό πως συνομιλεί με τον πρωθυπουργό και τον αδελφό του κ. Νίκο Παπανδρέου, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί εκ των στενών συνεργατών της οικογένειας Βαρδινογιάννη (στα τηλεοπτικά πράγματα) εκτοξεύει το...σασπένς!

Στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν, πάντως, αρνητικά μία συνεργασία Κουβέλη- Δημαρά (πιθανώς και Οικολόγων), καθώς θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο ανακόπτεται η φυγή ψηφοφόρων του κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ότι συγκροτείται ένα μπλοκ πολιτικών δυνάμεων, με το οποίο, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να αναζητήσει το κυβερνών κόμμα φόρμουλα μετεκλογικής συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρξει (που δεν θα υπάρξει) αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου