Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Και ο πρόεδρος της Κύπρου καταδικάζει. Μόνο η Χρυσή Αυγή και η Δράση απέμειναν να στηρίζουν τη ΝΔ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τη λύπη του για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε κλείσιμο της ΕΡΤ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

Σε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει ότι είναι θλιβερό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη του μέτρου αυτού. Διαβεβαιώνει επίσης ότι τέτοια απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί στην Κύπρο για το ΡΙΚ.

Φαίνεται πλέον ότι...
...η απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται, διότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απλώς τη στηρίζουν) να κλείσει την ΕΡΤ με τον τρόπο αυτό, δεν βρίσκει υποστηρικτές  ούτε από ομοιδεάτες “αδελφούς” όπως ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. 

Και μετά την γενική και πάνδημη κατακραυγή που έχει δεχθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, απέμεινε να υποστηρίζεται μόνο από δύο "συμμάχους". Τα κόμματα της Χρυσής Αυγής και της Δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου