Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δείτε μια συγκλονιστική εικόνα από την κρίση στην Ελλάδα (στα μπουζούκια με τον Βασίλη Καρρά)


Μέτα από έξι μήνες επιτυχημένης πορείας έπεσε η αυλαία για το μουσικό σχήμα (μπουζούκια) των γνωστών λαϊκών ερμηνευτών Βασίλη Καρρά, Πάολα, Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι ετοιμάζουν πλέον τις βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.
Το φινάλε των εμφανίσεων του σχήματος στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Απριλίου, οπότε και στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Ένα πάρτι με σκηνές ενδεικτικές για την κρίση που βιώνει η Ελλάδα και εφ όσον κάνουν κι αυτές τον γύρο του κόσμου, μην έχουμε παράπονα ότι θα μας κατηγορήσουν πάλι οι Ευρωπαίοι...
Δείτε τη σκηνή στη συνέχεια.


Είναι λίγο μετά τις 06.00 το πρωί, όταν τελειώνοντας το προγραμμα, ο Βασίλης Καρράς δέχτηκε στην πίστα χιλιάδες λουλούδια και αναγκάστηκε να καθίσει επάνω τους χρησιμοποιώντας τα σαν καρέκλα.

Το ερώτημα είχε διατυπωθεί και στην περίπτωση του αστακοπόλεμου, μεταξύ γόνων πλουσίων Ελλήνων (με ονοματεπώνυμο) σε νησί του Αιγαίου και λογικά θα ξαναδιατυπωθεί.
ΣΔΟΕ υπάρχει;
Ή μήπως δεν υπάρχει για τους “καρχαρίες” παρά υπάρχει μόνο για ελέγχους σε μικρομεσαίους και σε κάτι υπαλληλάκια της συμφοράς...

Αυτά από εμάς.
Τις βρύγδουπες και σοφιστικέ αναλύσεις των πολύξερων, θα τις διαβάσετε αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου