Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το “σενάριο” που “κατέστρεψε” τον Λαμπρινίδη


"Είναι υπέρτατη τιμή για οποιοδήποτε Έλληνα να υπάρξει υπουργός Εξωτερικών αυτής της πατρίδας, για έναν μήνα είτε πέντε χρόνια. 
Μου έκανε την τιμή αυτή ο Γιώργος Παπανδρέου και θα τον ευχαριστώ πάντα γι' αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λαμπρινίδης προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του προσπάθησε με τις πράξεις του να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ιστορίας της.
Η καρδούλα του το ξέρει και πολλοί από τους στενούς του ανθρώπους λένε ότι ο Παπανδρέου...

...“τον κατέστρεψε” και τον “έστηψε” σαν λεμονόκουπα.
Διότι με την απόφασή του να τον κάνει Υπουργό, διέκοψε την θητεία του ως ευρωβουλευτής (αν και είχε άλλα 3 χρόνια στη θέση αυτή) και μάλιστα παραιτούμενος ο Λαμπρινίδης, “βολεύτηκε” σε θέση ευρωβουλευτή ο απερχόμενος Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας που ήταν πρώτος αναπληρωματικός στη λίστα (πολλοί μιλούν για “σενάριο”).
Οι ίδιες πηγές λένε πως τώρα ο Λαμπρινίδης ποντάρει στον Παπανδρέου ελπίζοντας ότι ο ΓΑΠ θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και θα τον τοποθετήσει σε μια εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, για να μπορεί να συνεχίσει με την πολιτική, καθώς η μόνη εκλογική περιφέρεια που έχει είναι οι...ΗΠΑ. Που αν δεν κάτσει και το σενάριο με το Επικρατείας, εκεί θα επιστρέψει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου