Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Στα Δικαστήρια και στα Πειθαρχικά “γαλάζιοι”, για υποθέσεις του ΟΑΕΔ


Ενώπιον δικαστικών και πειθαρχικών οργάνων εξελίσσονται πλέον τέσσερις υποθέσεις που αφορούν στελέχη της ΝΔ και το γαλάζιο καθεστώς του ΟΑΕΔ. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στη Μαγνησία, βρέθηκε να είναι παράλληλα υπάλληλος του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Μαγνησίας. 
Ο Σπυρίδων Πλέστης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΑΚΕ στον ΟΑΕΔ, κατηγορείται...
...- κι έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα - ότι ως πρόεδρος της Επιτροπής Πρόσληψης Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στον ΟΑΕΔ πλαστογράφησε το πτυχίο της κόρης του για να διευκολύνει την πρόσληψή της. 
Διπλοθεσίτης σε ΟΑΕΔ και ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ήταν ο Χρήστος Μητροσύλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΑΚΕ. Πέρα από τον πειθαρχικό έλεγχο, έχει παραπεμφθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στον εισαγγελέα. Τέλος, με τη ΝΔ εμφανίζεται να συνδέεται και ο προφυλακισμένος ήδη για υπεξαίρεση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ από τα προγράμματα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ Βασίλειος Σίμος. Υπέβαλε διπλά δικαιολογητικά στις τράπεζες.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ΄'Ολα αυτά - κι άλλα πολλά - δεν είναι άσχετα με τη γαλάζια επιθετικότητα του κατά του διοικητή του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου