Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι Τουρκικές Αερογραμμές σπόνσορες σε ομάδες της Θράκης και Μακεδονίας


ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Οι Τουρκικές Αερογραμμές (ΤΗΥ) γίνονται σπόνσορες στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας (ΚΑΕ) και στην ομάδα βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας ΚΑΕ που αγωνίζεται στην Α1 φέρεται να έχει συμφωνήσει με τις Τουρκικές Αερογραμμές να τις διαφημίζει στη φανέλα της.
Μια άλλη ομάδα για την οποία λέγεται πως θα έχει ως σπόνσορα τις Τουρκικές Αερογραμμές, είναι η αγωνιζόμενη στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αναφέρεται πως...
...οι φανέλες που θα φοράνε στην νέα σεζόν οι παίχτες του θα έχουν την διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών.

Να προσθέσουμε ότι οι Τούρκικες Αερογραμμές είναι σπόνσορες και σε εταιρείες ταξί της Θεσσαλονίκης, όπου διαφημίζουν τα αεροπορικά δρομολόγιά τους από Θεσσαλονίκη σε Κωνσταντινούπολη (την οποία αναφέρουν ως Ιστανμπούλ).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να διαφημιστούν στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αρνήθηκαν, παρά τα σοβαρά οικονομικά τους προβλήματα.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή η τουρκική αεροπορική εταιρεία θεωρείται από τις καλύτερες και τις πιό αξιόπιστες στην Ευρώπη και κάνει μεγάλα διαφημιστικά προγράμματα και στον χώρο του αθλητισμού, όπως για παράδειγμα στο ευρωπαικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου