Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Απόδραση σε στυλ Prison Brake ετοίμαζαν για τον Michael Jackson

ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

Μια κινηματογραφικού στυλ φυγή-απόδραση από τις ΗΠΑ ετοίμαζε για τον Michael Jackson ο αδελφός του, Jermaine, σε περίπτωση που ο πρώτος καταδικαζόταν για παιδεραστία και έπρεπε να εκτίσει ποινή σε κάποια φυλακή της χώρας..:


Στο βιβλίο που έγραψε πρόσφατα ο Jermaine, αποκαλύπτει ότι είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να φυγαδεύσει τον Michael στο Μπαχρέιν, με αεροπλάνο (στο στυλ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς...Prison Brake).
Όπως αναφέρει, είχε εξασφαλίσει το αεροπλάνο, τον πιλότο, αλλά και τα έγγραφα που χρειαζόταν για να απομακρύνει τον Michael και την οικογένειά του από την «απάτη της αμερικανικής Δικαιοσύνης».

Το 1993, ο Evan Chandler, κατηγόρησε τον Michael Jackson, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον 13χρονο γιο του Jordan Chandler.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του καλλιτέχνη στο
Neverland Ranch, αλλά δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Ο Jackson, ήταν τότε στο Λονδίνο και όταν γύρισε στην Αμερική τον συνέλαβαν αρχικά και αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια για να προχωρήσει η τακτική δικάσιμος της υπόθεσης.

Τον Ιανουάριο του 1994, ο Michael Jackson, έδωσε 22 εκατ. στον Evan Chandler, για να αποσύρει την αγωγή που είχε καταθέσει εις βάρος του, όπως και έγινε.

Τελικά, χρόνια αργότερα, ο Jordan Chandler παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα, για τα περί σεξουαλικής κακοποίησης από τον Michael Jackson.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου