Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δημόσιος υπάλληλος και με ΦΕΚ η σύζυγος του Α. Λοβέρδου


Μπορεί ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος να υποστηρίζει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτοί που ταλαιπωρούν τους πολίτες, φαίνεται όμως πως ακόμη και η γυναίκα του αποφάσισε να γίνει μέρος του -σύμφωνα με την άποψη του συζύγου της- “προβλήματος”. 
Όπως έγινε γνωστό...
η κα Παπαιωάννου (Λοβέρδου) Πηνελόπη, μετατάχθηκε από την Ολυμπιακή όπου ήταν υπάλληλος, στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έτσι οι “προβληματικοί” του Ανδρέα Λοβέρδου αυξήθηκαν κατά ένας και με “οικογενειακή αρωγή” μάλιστα.
Τέτοια κάνει ο...σύζυγος και μετά γίνεται “διάσημη” και η...σύζυγος.


Όχι πως είχε ανάγκη μια τέτοια δημοσιότητα η κα Λοβέρδου αλλά τέτοιες αναφορές την αδικούν προσωπικά. Αν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε ότι η Πηνελόπη Παπαϊωάννου-Λοβέρδου είναι αναγνωρισμένη ζωγράφος και έχει δημιουργήσει σημαντικό εικονογραφικό έργο το οποίο εκτείνεται στον χώρο και της τοιχογραφίας και της φορητής εικόνας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι επίμονες, συνεχείς και συνεπείς ζωγραφικές αναζητήσεις σε συνδυασμό με τη συστηματική εργασία και το πηγαίο ταλέντο, της έδωσαν από νωρίς ένα έργο σοβαρό και ολοκληρωμένο πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. Στην τέχνη της συνδυάζει τις βασικές αρχές της σχολής του Φώτη Κόντογλου μαζί με τη δημιουργική κατανόηση των διδαγμάτων της Κρητικής, Ενετοκρητικής και Παλαιολόγειας σχολής εικονογραφίας. Έχει παρουσιάσει πολλές προσωπικές εκθέσεις ζωγραφικής στις οποίες τα έργα της έχουν εντυπωσιάσει.

1 σχόλιο:

  1. Αλητήριοι.....θα πει ο ''Ωραίος των Βρυξελλών''βεβαίως-βεβαίως ότι έκανε χρήση του νόμου η μαντάμ του. Τύφλα νάχουν οι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή