Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Χρόνια πολλά" και..."Μη σκέφτεσαι την ανεργία" σε ευχετήριες κάρτες

Εκτός από τις κάρτες με συνηθισμένες ευχές, όπως "Χρόνια Πολλά", "Χαρούμενα Γενέθλια" ή ακόμη και "Ειλικρινή Συλλυπητήρια" η γνωστή εταιρεία Hallmark, που κατασκευάζει ευχητήριες κάρτες, αποφάσισε να συμβαδίσει με την αμερικανική πραγματικότητα και πλέον τυπώνει κάρτες αφιερωμένες στην... ανεργία. "Μη σκέφτεσαι ότι χάνεις τη δουλειά σου" γράφει στην έξω πλευρά μια από τις νέες κάρτες και μέσα συνεχίζει:
"Να σκέφτεσαι ότι είναι μια ανάπαυλα ανάμεσα σε δύο ηλίθιους εργοδότες".

"Φυσικά δεν θα είναι οι κάρτες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αλλά σίγουρα θα είναι χρήσιμες σε κάποιους" τονίζει σε ανακοίνωσή της η
Hallmark
που είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής καρτών με ευχές. "Πάντα προσπαθούμε να δημιουργούμε κάρτες με ενθαρρυντικά μηνύματα και το χιούμορ είναι πιο σημαντικό σήμερα παρά ποτέ" υπογραμμίζει στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία.

Η ανεργία στις Ηνωμένες Πολιτείες φθάνει αυτήν την στιγμή το 9,1% και το ποσοστό αυτό φαίνεται πως κρίθηκε ως ένα ικανό κοινό (με όλα τα γύρω υπόλοιπα πρόσωπα που το αφορούν) στο οποίο θα μπορούσαν να απευθυνθούν αυτές οι κάρτες.

Οι πληροφορίες ότι ετοιμάζονται παρόμοιες κάρτες και στα ελληνικά, ελέγχονται για την ακρίβειά τους. Αν και εδώ που τα λέμε, υπάρχει πλέον πολύς -μα πολύς- κόσμος στον οποίο θα μπορούσαν να απευθυνθούν. Λεφτά για να αγοραστούν τέτοιες κάρτες δεν ξέρουμε αν υπάρχουν...

(στοιχεία της είδησης από ΑΠΕ)

1 σχόλιο: