Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Κώστας Κιλτίδης και η...επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία


Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα M» που πήρε σήμερα τη συνέντευξη με τον βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, είχε όλο το δίκιο με το μέρος του όταν τον ρώτησε “αν θα επέστρεφε στη Νέα Δημοκρατία” !!!


Ίσως πονηρά λειτουργώντας ο δημοσιογράφος (για να βγάλει είδηση προφανώς) θα σκέφθηκε, «πρώτα έφυγε από τη ΝΔ, μετά από ένα χρόνο έφυγε από τη Δημοκρατική Συμμαχία, γιατί να μη φύγει σε κανά χρόνο και από το ΛΑΟΣ...»
Πάλι πονηρά σκεπτόμενος -ίσως- ο δημοσιογράφος, σε συνέχεια της προηγούμενης σκέψης του, δεν ρώτησε τον Κ. Κιλτίδη αν θα φύγει για έναν τυχαίο κομματικό προορισμό, αλλά το πήγε συγκεκριμένα στη Νέα Δημοκρατία. «Που θα μπορούσε να πάει μετά…» θα συνέχισε τη σκέψη του. 
Έλα ντε;
Να πάει στο...ΚΚΕ; Να πάει στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ; Να πάει στους Οικολόγους; Να πάει σε άλλη...”Συμμαχία”, σαν αυτή που ακούγεται με Κουβέλη και Δημαρά;
Τέτοια δεν γίνονται ούτε σε ταινίες του Σπίλμπεργκ...

Οπότε, μετά τη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμμαχία και το ΛΑΟΣ, τι να απέμεινε για τον Κώστα Κιλτίδη, σε περίπτωση που σε ένα χρόνο θελήσει να “βελτιώσει” το ατομικό του ρεκόρ;

Η Νέα Δημοκρατία !!!

Κάπως έτσι λοιπόν θα σκέφθηκε ο δημοσιογράφος του σταθμού και κάπως έτσι προέκυψε και η ερώτηση. Για να απαντήσει αμέσως ο πάντα ετοιμόλογος και...ρουκετορίχτης Κώστας Κιλτίδης:”Δεν θα επέστρεφα ποτέ μόνος μου, για όσους με ξέρουν καλά”.

Ο Καρατζαφέρης άραγε, τον ξέρει καλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου