Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Άδικα ταλαιπωρήθηκε η Καλομοίρα από τον “τυφώνα” της Νέας Υόρκης


Οι ψύχραιμοι και καλά ενημερωμένοι έλληνες της Νέας Υόρκης και της ευρύτερης περιοχής, προέβλεψαν ότι ο τυφώνας Αϊρίν θα έφθανε “εξασθενημένος” στην πόλη τους και έτσι επέλεξαν να μείνουν σπίτια τους.

Όμως κάποιοι, λιγώτερο ψύχραιμοι (ίσως και λιγώτερο ενημερωμένοι) επέλεξαν να τα... “μαζέψουν”.

Στούς δεύτερους ανήκει η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Καλομοίρα Κάρολ Σαράντη (διάσημη ως Καλομοίρα στην Ελλάδα).

Όπως έγραψε στο προφίλ της στο twitter, η νεαρή τραγουδίστρια αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να ακυρώσει όλες τις καλλιτεχνικές της εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει εκεί. Μάλιστα το “προχώρησε” ακόμη περισσότερο, δίνοντας και συμβουλές σε όσους βρίσκονται στις γύρω περιοχές να προσέχουν, να μείνουν σε ασφαλές μέρος και να φροντίσουν να έχουν εμφιαλωμένο νερό και προμήθειες μαζί τους.

Τελικά, ο τυφώνας δεν έφθασε ποτέ στη Νέα Υόρκη, παρά στην πορεία του προς τα εκεί εξελίχθηκε σε μια έντονη καταιγίδα.

Άδικα ταλαιπωρήθηκε λοιπόν η Καλομοίρα, που δεν έκανε τόποτε παραπάνω από το να πειθαρχήσει στο κλίμα που είχαν μεταφέρει όλες τις προηγούμενες ώρες οι αρχές της πόλης και του κράτους.

Οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας στην αμερικανική μεγαλούπολη, όπου η Αϊρίν έφτασε υποβαθμισμένη σε τροπική καταιγίδα, ήταν μεν έντονες (βροχές, άνεμοι, διακοπές ρεύματος, πλημμύρες κλπ ) όμως οι αρχές αναφέρουν πως τα χειρότερα πέρασαν χωρίς σοβαρές ζημιές. Σε νεώτερη ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανέφερε πως η ένταση της Αϊρίν μειώνεται, έχοντας ήδη καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της πορείας της στις ΗΠΑ, αλλά συνέστησε επαγρύπνηση. 

1 σχόλιο:

  1. What a pity for that people and for Καλομοίρα! She is so gorgeous...I think Καλομοίρα will be giving us more good music for a long time.

    Regards from Nicaragua!

    ΑπάντησηΔιαγραφή