Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο Δεκαπενταύγουστος της...αποδοκιμασίας των πολιτικών


Είχαμε γράψει σε προηγούμενο σημείωμά μας (χθές) ότι οι πολιτικοί “διστάζουν” να κάνουν επισκέψεις σε εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, φοβούμνοι τυχόν αποδοκιμασίες σε βάρος τους από τους πολίτες.
Και να που έγινε.
Μέχρι στιγμης το...”δελτίο” καταγράφει αποδοκιμασίες σε βάρος Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καχριμάκη, του Κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πρωτόπαπα, του βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη.
Τρία τυχαία περιστατικά ή μήπως σαφείς ενδείξεις ;

Αναλυτικότερα
Σύμφωνα με όσα γράφονται σε ιστοσελίδες, μέχρι τώρα σημειώθηκαν τα παρακάτω περιστατικά αποδοκιμασιών.

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε αποδέκτης, διαμαρτυρίας πολίτη σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία (απηλήθηκε και επεισόδιο μεταξύ τους). Ο Μ. Καρχιμάκης αποχώρησε από το γλέντι, το οποίο συνεχίστηκε κανονικά. 
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας αποδοκιμάστηκε το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, όταν περπατούσε με τη συνοδεία του και την οικογένεια του στο πλακόστρωτο της Αερόπολης στη Μάνη. Οι αποδοκιμασίες σταμάτησαν όταν ο πρώην Υπουργός μπήκε σε εστιατόριο για να δειπνήσει.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης αποδοκιμάστηκε στο ετήσιο πανηγύρι στην Αγναντιά Καλαμπάκας, όταν πήρε το μικρόφωνο για να χαιρετήσει τον κόσμο. Παρέμεινε όμως στην εκδήλωση και συμμετείχε κανονικά στο γλέντι δηλώνοντας «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Τις λεπτομέρειες των προαναφερθέντων περιστατικών δεν τις περιγράφουμε, διότι δεν είναι δικές μας οι πληροφορίες.


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ
    Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο και στην Κυλλήνη, μεταξύ αγανακτισμένων και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή