Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πάλι...ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Μ. Καρχιμάκης

Τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει και πάλι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, πίσω από το επεισόδιο που σημειώθηκε εις βάρος του από πολίτη το βράδυ της παραμονής της Παναγίας, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία.
Αν άρχισαν μέχρι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να "βγάζουν γλώσσα" δημοσίως στους σύντεκνους του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και στη Σητεία της Κρήτης (!!!) τότε κάτι δεν πάει καλά για το Κίνημα...


"Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λασιθίου, Μιχάλης Καρχιμάκης και επιβεβαίωσε το επεισόδιο.

Φαίνεται πως οι εποχές που στην Κρήτη δεν τολμούσε κανένας να τα βάλει με το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και οι λόγοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση.

Εκτός κι αν ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχει τις... εμμονές του με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς θα μπορούσε να θεωρήσει το περιστατικό μεμονωμένο και όχι να το "χρεώσει" στο συγκεκριμένο κόμμα.
Και το γράφουμε αυτό διότι πριν από ένα μήνα περίπου, με δηλώσεις του υποστήριξε και πάλι ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησαν σε προπηλακισμούς κατά μελών της κυβέρνησης και βουλευτών της συμπολίτευσης που είχαν σημειωθεί εκείνη την περίοδο σε άλλες περιοχές.
Ας έχουν υπόψη τους όμως ο Μιχάλης Καρχιμάκης και άλλοι ότι πολλοί από τους αγανακτισμένους πολίτες, ενώ ως τώρα δεν είχαν καμία σχέση με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, με το συνεχές λέγε-λέγε για τον ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος θα τους στείλουν πραγματικά να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου