Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Γ. Δημαράς: Έντιμος και καθαρός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...η Ελλάδα τον χρειάζεται

Μια δήλωση που μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, ενδέχεται όμως να "κρύβει" και πολλά.
Ο Γιάννης Δημαράς, επισκεπτόμενος την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα (στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη) δήλωσε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας έντιμος και καθαρός άνθρωπος.


Από την πλευρά των...Ψωμιάδης, δηλώσεις έκανε ο Διονύσης Ψωμιάδης (ακολουθούν και...συμπλέουν).


Απλές δηλώσεις ή μήπως έχουν να κάνουν με κάποια "σύγκλιση" ενόψει "δόμησης" πολιτικών κινήσεων ;;; ...Λέμε τώρα...






Ο Γιάννης Δημαράς, ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών" επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και πήγε και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο αν. Περιφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. 
Τον κ. Δημαρά συνόδευαν ο ανεξάρτητος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κίνησης, Βασίλης Οικονόμου και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης. 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Μ. Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μ. Τζόλλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της πολιτικής κίνησης Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.


Κάνοντας δηλώσεις, ο Γιάννης Δημαράς είπε χαρακτηριστικά ότι "ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει δώσει μάχες για τον Καλλικράτη, τον γνωρίζω από τη βουλευτική του θητεία, είναι πάντα έντιμος και καθαρός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Χρειάζονται στην Ελλάδα τέτοιες φωνές, ιδιαίτερα σήμερα".


Από την μεριά τους, οι εκπρόσωποι της Παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Δημαρά.


"Ο Γιάννης Δημαράς είναι ένας δυναμικός πολιτικός που πειθαρχεί μόνο στη συνείδησή του και στο συμφέρον του ελληνικού λαού, όχι στο γκαιμπελικό σύστημα ενημέρωσης των ΜΜΕ. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γιατί τόλμησε και πήγε κόντρα στο ρεύμα, απέδειξε ότι διαθέτει πολιτική γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Τον ευχαριστώ για τη σημερινή του επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί και να συμβάλει στην επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, κάθε επιτυχία στην όμορφη πορεία που έχει χαράξει με το ΑΡΜΑ του", τόνισε ο Διονύσης Ψωμιάδης καλωσορίζοντάς τον.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο καλωσόρισμά του έκανε λόγο για πολιτική δικαίωση του Γ. Δημαρά και του Β. Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου